Zbierka Otvor svoje srdce 18. 10. 2022

Občianske združenie Dobré srdce - Good heart nás poprosilo o pomoc pri organizácii zbierky Otvor svoje srdce, ktorá sa uskutoční na Svetový deň boja proti chudobe 18. októbra 2022.

O zbierke

V košických uliciach, obchodných centrách, úradoch i firmách budú môcť darcovia prispieť do prenosných pokladničiek. Odmenou za milodar bude dekoratívne mydielko, ktoré vyrábajú ženy v núdzi na tvorivých dielňach. Výťažok zo zbierky bude použitý na zabezpečenie dôstojných podmienok na život pre rodiny a ľudí v núdzi. Zároveň sa podporí pracovná terapia klientiek, ktorá pomôže rozvoju ich pracovných zručností.

Zbierku koordinuje pani PhDr. Jana Rečičárová, tel. +421 903 600 477, e-mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Pokyny pre našich členov

Ak sa chceš zapojiť a si členom 3., alebo 9. oddielu, prihlásiť sa treba na e-mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. a zároveň aj na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.(aby sme boli informovaní, kto tam ide), do správy pre prijímateľa napíš "zbierka". Termín na prihlásenie je 12. 10. 2022. Toto podujatie nie je určené pre vĺčatá.

Podujatie organizuje a inštrukcie zasiela OZ Dobré srdce - Good heart, ktoré nám zaslalo tieto ďalšie inštrukcie: zbierka sa začne ráno 18. 10. 2022 a dobrovoľníci budú v dvoch skupinách:

  • Dopoludňajšia skupina začína o 8.15 registráciou dobrovoľníkov, ktorá bude prebiehať v stánku pri Urbanovej veži. Po ukončení zbierky dostanú ospravedlnenky, budú končiť o 13.00.
  • Popoludňajšia skupina začína o 13.00 do cca 17.00. Tu potrebujú dobrovoľníkov viac, ako na dopoludnie.

Dobrovoľníci dostanú označené pokladničky a tašku s mydielkami. Bude im pridelené stanovištia a vysvetlená myšlienka zbierky.

So sebou si treba vziať skautskú šatku.

 

Slovenský skauting, 68. zbor Biele vrany Košice

  • Založený: 2000
  • Klubovne: Jesenná 3, Alžbetina 14, Letná 34
  • Určený pre: chlapcov i dievčatá vo veku 8 - 19 rokov
  • E-mail: 68zbor@scouting.sk
  • Facebook

Vodca zboru:


Oddiely:

Oddiel pre dospelých:

  • 5. oddiel priateľov skautingu