Pozastavenie prezenčnej činnosti od 15. 11. 2021

Nuž a je to tu - prechádzame na "počítačový" skauting.

Košice sú od 15. 11. 2021 v čiernej farbe Covid automatu, ako to ukazuje úvodný obrázok zo stránky https://korona.gov.sk/covid-automat-na-slovensku/. V nej sú povolené hromadné podujatia len pre zaočkovaných. Keďže nie sme škola ani školské zariadenie, naše stretnutia sa posudzujú ako hromadné podujatia. No a keďže nemáme v družinách ani zďaleka zaočkované všetky deti, nemôžu sa stretávať fyzicky a preto sa naša činnosť zase na nejaký čas musí presunúť do online priestoru.

Už počas ostatných týždňov sme silno pociťovali Covid problémy aj v našich oddieloch. Neustále bol niekto v karanténe, niekoľko podujatí sme museli zrušiť pre nízku účasť. So zhoršujúcou situáciou by počet zrušených podujatí len stúpal, preto asi nemá cenu to siliť a snažiť sa prezenčnú činnosť udržať.

Prosíme preto rodičov i deti, aby začali bedlivo sledovať e-maily a iné zvyčajné komunikačné kanály družín a oddielov. Vodcovia a radcovia sú aktuálne vo fáze príprav programu na nový spôsob fungovania, čo môže zabrať nejaký ten čas. Keď budú pripravení, postupne vás budú pozývať na online družinovky a oddielovky.

Tak len ostáva dúfať, že to nebude zase na pol roka a že sa stretneme skôr.

Slovenský skauting, 68. zbor Biele vrany Košice

  • Založený: 2000
  • Klubovne: Jesenná 3, Alžbetina 14, Letná 34
  • Určený pre: chlapcov i dievčatá vo veku 8 - 19 rokov
  • E-mail: 68zbor@scouting.sk
  • Facebook

Vodca zboru:


Oddiely:

Oddiel pre dospelých:

  • 5. oddiel priateľov skautingu