Predstavujeme zborového vodcu a jeho zástupcu

Septembrová zborová schôdza zvolila nové vedenie zboru. Ján Breza - Padre (na fotke vľavo) sa stal zborovým vodcom, Michal Fabian - Emef jeho zástupcom. V tomto článku sa nám predstavujú.

Ing. Ján Breza – Padre

Niektorí z vás si ma možno ešte pamätáte zo zborových podujatí, ostatným sa predstavím. Volám sa Ján Breza – Padre a v septembri 2017 som sa stal novým zborovým vodcom. Moje skautské začiatky sa spájajú s 3. oddielom skautov Delfíny, do ktorého som vstúpil v roku 2004, 2 roky som radcoval družine Bobrov a potom som 3,5 roka viedol oddiel. Okrem zborových aktivít sa venujem aj organizovaniu skautskéhu kurzu Indulona.

Vyštudoval som hospodársku informatiku na Technickej univerzite v Košiciach a momentálne pracujem v IT firme ako programátor. Vo voľnom čase chodím rád na výlety so svojou manželkou Majkou a 8-mesačným synom Miškom. Okrem toho ma baví hra na gitare, čítanie dobrých kníh a plávanie.

Michal Fabian – Emef

Väčšine z vás sa nemusím predstavovať, vídame sa hlavne na táboroch, kde sa už pekných pár rokov starám o kuchyňu 3. oddielu. No predsa, asi ma úplne všetci nepoznáte. Bolo to dávno, keď som v roku 2006 prišiel do Trojky do družiny Medveďov. Neskôr som Medveďom chvíľu radcoval a teraz sa vám hlásim ako zástupca Padreho, nášho nového zborového vodcu. Medzitým sme viedli aj 3. oddiel, sme taká stará zohraná dvojica.

Študujem strojárinu na Technickej univerzite v Košiciach, posledný rok, odbor Aplikovaná mechanika. Keď doštudujem, pravdepodobne budem navrhovať autá alebo iné stroje. Voľný čas trávim najradšej čítaním, spánkom, na horskom bicykli a v horách. A každý rok sa teším na tábor, ten tohtoročný (2017) bol môj jedenásty.

Slovenský skauting, 68. zbor Biele vrany Košice

  • Založený: 2000
  • Klubovne: Jesenná 3, Alžbetina 14, Letná 34
  • Určený pre: chlapcov i dievčatá vo veku 8 - 19 rokov
  • E-mail: 68zbor@scouting.sk
  • Facebook

Vodca zboru:


Oddiely:

Oddiel pre dospelých:

  • 5. oddiel priateľov skautingu