Skautská služba - hľadáme dospelých dobrovoľníkov

Pokračujeme v Skautskej službe, no hľadáme dobrovoľníkov aj na celoplošné testovanie a darovanie krvi.

Skautská služba

Ak máte záujem pridať sa k dobrovoľníkom v rámci skautskej služby, vyplňte tento formulár: https://forms.gle/vBjKBA9TPxFZMWCu9.

Zároveň ak máte vedomosť o nejakých aktivitách, kde sú potrební dobrovoľníci, ozvite sa koordinátorkám pre Košice (Aďka a Anička), prezdieľame si to v skupine dobrovoľníkov, určite sa nájde niekto ochotný pomôcť.
Viac informácií o iniciatíve skautská služba na: https://sluzba.skauting.sk, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Koordinátorky pre Košice

  • Anička - Anna Fabianová - Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
  • Aďka - Adriana Čikotová - Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Hľadáme dobrovoľníkov

 

Okrem skautskej služby tu máme potrebu dospelých dobrovoľníkov pre celoplošné testovanie a darcovstvo krvi.

Celoplošné testovanie

Buďme aktívni a sledujme dianie okolo seba. Väčšina samospráv zháňa na celoplošné testovania dobrovoľníkov na organizovanie administratívneho zabezpečenia celej akcie. To je možnosť ako môžeme opäť nastúpiť do služby. Plošné testovanie je veľmi náročné a preto odporúčame sa zapojiť do dobrovoľníckej činnosti v najbližšom odbernom mieste k vášmu aktuálnemu bydlisku. Kontaktovať treba priamo svoju obec alebo mestskú časť.

Vyhrňme rukávy a darujme krv

Situácia, v ktorej sa momentálne aj Slovensko nachádza, so sebou, okrem mnohých iných komplikácií, prináša aj pokles darovaní krvi. Vírus, ktorý spôsobil stav pandémie, však nezastavil či nezničil iné ochorenia a krv je stále potrebná. Radi by sme vás preto vyzvali, aby ste, ak môžete, v týchto dňoch pomohli aj darovaním krvi. Stále platí to, aby ste sa na NTS nahlásili telefonicky vopred, v každom meste je iná situácia: http://www.ntssr.sk/index.php.

Slovenský skauting, 68. zbor Biele vrany Košice

  • Založený: 2000
  • Klubovne: Jesenná 3, Alžbetina 14, Letná 34
  • Určený pre: chlapcov i dievčatá vo veku 8 - 19 rokov
  • E-mail: 68zbor@scouting.sk
  • Facebook

Vodca zboru:


Oddiely:

Oddiel pre dospelých:

  • 5. oddiel priateľov skautingu