Výročná oslava 9. oddielu 9. 9. 2018

Milé Vydry,

konečne je to tu a my spúšťame oficiálne prihlasovanie na našu výročnú oslavu. Pozývame všetky bývalé i súčasné členky 9. oddielu skautiek plus rodičov súčasných členiek.

Prihlasovanie: tu je odkaz, kde treba kliknúť, a potom už len vyplniť prihlasovaciu tabuľku. Táto tabuľka je zdieľaná nami všetkými, to znamená, že čo tam napíšete, uvidí každý. Všetci teda budeme mať prehľad, kto sa už prihlásil a kto nemôže prísť (dúfam, že takých veľa nebude). Rovnako sú tam kolónky, kde sa vpisujú aktuálne údaje (telefón, adresa). Ak z nejakého dôvodu nechcete kontakty na seba zverejňovať ani v takomto našom úzkom kruhu, nemusíte ich vôbec vyplňovať. Nám by to však pomohlo, pretože tieto údaje sa vždy zídu :-). Pozor - aktuálne členky sa nemusia zapisovať do tabuľky, s nimi sa ráta automaticky. Rodičia sa nahlasujú mailom Juháske.

Miesto: Oslava prebehne v Košiciach v areáli Čičky. Sú tam kryté aj nekryté priestory, detské ihrisko a pod., je to tam dosť veľké pre stretnutie celých rodín. Takže príďte sa pochváliť aj svojimi manželmi a detičkami. Podľa počtu prihlásených objednáme guláš, zabezpečíme aj tortu. Akcia sa koná za každého počasia.

Financie: Možno sa to na prvý pohľad nezdá, ale sú to isté výdavky, ktoré však ako oddiel/zbor nedokážeme vykryť z vlastných zdrojov. Peniazmi sme nikdy neoplývali, stovky/tisícky sa investujú do rekonštrukcií klubovní a platenia nájomného. Skrátka nemáme nazvyš. Sme tu však všetko dospelé rozumné ženy, ktoré vedia, že nič nie je zadarmo, a preto Vás prosíme o zaplatenie účastníckeho príspevku (priamo na mieste). Jeho minimálna výška je 4 € na osobu (deti do 6 rokov zdarma), tieto peniažky bez problémov prejeme. Kto chce dať viac, môže tak urobiť a veľmi nám tým pomôže. V cene poplatku je guláš, torta a spomienkový predmet.

Organizácia: Začiatok našej akcie bude o 15.00, predpokladaný záver o cca 19.00. Teda bude určite dostatok času na oficiálnu časť aj neformálne rozhovory a spomínanie. Na Čičkách je možnosť kúpiť si okrem guláša aj niečo iné na jedenie, resp. pitie, to však bude už vo Vašej vlastnej réžii.

Dress code: Kto ešte kdesi vyhrabe svoju starú skautskú košeľu a šatku, určite nech príde v rovnošate. Nevyhodíme však ani tých, ktorí prídu v civile :-). Prípadne v civile a so skautskou šatkou. Akú kombináciu zvolíte a čo vydolujete zo skrine, je na Vás :-).

Milé sestry skautky, verím, že prijmete naše pozvanie a v nedeľu v úžasný symbolický dátum 9. 9. sa nás pri oslave 26. výročia 9. oddielu (áno, už je 26., lebo sme to minulý skautský rok nestihli) zíde čo najviac. Ak máte nejaké ďalšie otázky, neváhajte sa pýtať, rada odpoviem (ak budem vedieť).

Tešíme sa na Vás. Nech sa naša tabuľka čím skôr zaplní :-).

Za organizátorky
Jana Vinterová (Juháska)
vodkyňa 9. oddielu skautiek Bystré vydry

9. oddiel skautiek Bystré vydry

Vodkyňa oddielu:

Zástupkyne vodkyne oddielu:

Oddielová radkyňa:

  • Denisa Bognárová

Družiny:

Veveričky:

  • schôdzky v pondelok 15:30 - 17:30
  • radkyňa: Amália Vinterová

Svište:

  • schôdzky v utorok 16:00 - 18:00
  • radkyňa: Denisa Bognárová

Líšky:

  • schôdzky v stredu 16:00 - 18:00
  • radkyňa: Daniela Halászová

Ondatry:

  • schôdzky vo štvrtok  16:00 - 18:00
  • radkyňa: Zuzana Sklenková

Plamienky:

  • schôdzky v piatok 16:00 - 18:00
  • radkyňa: Denisa Bognárová